S5 Zoka Transports - шаблон joomla Форекс
Echipa
Institutul Național al Patrimoniului:

Dr. Dana Mihai, arheolog, Director Direcția Programe, Manager proiect, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Dr. Florentina Udrea, istoric, Direcția Programe, Proiecte, Asistent manager proiect, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Anca Filip, arhitect, expert MC - documentare și inventariere, fișa analitică de inventariere a monumentelor de for public și memoriale, obiective comemorative, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Drd. Ina Postăvaru, istoric de artă, expert MC - documentare și inventariere, fișa analitică de inventariere a monumentelor de for public și memoriale, obiective comemorative, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Iosef Kovacs, arhitect , expert MC - documentare și inventariere, fișa analitică de inventariere a monumentelor de for public și memoriale, obiective comemorative - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Alin Saidac, istoric, INP - documentare și inventariere, fișa analitică de inventariere a monumentelor de for public și memoriale, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Andreea Popa, referent geograf - responsabil promovare și comunicare, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ciprian Sandu, consilier arheolog, INP/MCIN - realizare hărți localizare monumente de for public, memoriale și obiective comemorative pentru pagina WEB - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ruxandra Șerban, referent, INP, Biroul Relatii Publice, Publicatii, Petitii - DTP, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Mihai-Codruț Onofrei, inginer sistem Patrimoniu digital, Direcția Patrimoniu Mobil - realizare, design și actualizarea pagina WEB a proiectului, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Iuliana Buicescu, economist INP - responsabil financiar, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
Maria Trăistaru, responsabil achiziții proiect, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Cristina Neagu, responsabil redactare contracte, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Radu Tulai, inspector specialitate - traducere engleză, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Oană Andrei, independent, realizator material artistic - fotografii, fișiere audio-video, interviuri, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..